013 316 735 Joensuu — 017 368 2900 Kuopio — 044 757 5001 Kauppahalli Joensuu

06.18.2023

 

Malttamattomina odotamme, että pääsemme ihan pian avaamaan uuden kahvilamme huippupaikalla Joensuun torin laidalla. Uusi upea Kauppahalli on todella viihtyisä kohtaamispaikka ja joensuulaisten tuleva olohuone. Kaikki asiakastilat ovat eri toimijoiden asiakkaille yhteisiä. Eli ruuasta ja juomasta nauttiminen onnistuu täällä isollakin seurueella niin, että jokainen voi valita mieleisensä ravintolan tai kahvilan tuotteet ja silti voidaan kokoontua saman pöydän ääreen. 

 

Pienen pieni Houkutus tarjoaa päivittäin runsaan salaattibuffan, hieman uudenlaisella twistillä. Täytevaihtoehdoista pystyy kokoamaan myös trendikkään salaattikulhon, jossa yhdistyvät perinteiset ja hieman uudentyyppiset makumaailmat.

 

Valikoimassa on tietenkin tunnetut Houkutus-klassikkokakut, erikoiskahvit, runsas valikoima erilaisia kylmiä kahvijuomia, jäätee-juomia, lemonadeja sekä muita virvokkeita. Ammattitaitoiset baristamme valmistavat laadukkaat espresso-pohjaiset kahvit ja höyryttämällä valmistetut kaakaot. Valikoimassa on myös pientä suolaista ja kevyttä välipalaa. Uutena myös toiveiden croissant-buffet, jossa täytteet voi valita eri vaihtoehdoista suolaiseen tai makeaan croisanttiin. 

Meillä on tarjolla joka aamu klo 8 alkaen myös pieni aamiainen; valinnan mukainen täytetty croissant tai sandwich, päivän jogurtti-kippo, lasillinen appelsiinituoremehua ja kahvi.

Ilolla otamme myös teiltä asiakkailta vastaan toiveita tuotevalikoiman kehittämiseen :)

Kaikki kahvilamme tuotteet voi kätevästi napata myös mukaan vaikka kesä-piknikille.

Heinäkuun ajan kokeilemme myös paljon pyydettyä sunnuntai-aukioloa. Palvelemme kaikki heinäkuun sunnuntait klo 11-16. Lämpimästi tervetuloa!

Nähdään jatkossa siis myös hallissa!

Terkuin Houkutuksen poppoo