013 316 735 Joensuu — 017 368 2900 Kuopio — 044 757 5001 Kauppahalli Joensuu


Vesi kielellä

Houkutuksen herkkuvitriinit ovat kuuluisat runsaudestaan. Suolaisia piiraita, parilaleipiä, smoothieita, kakkuja, pullia. Kaikki tietenkin Houkutuksessa valmistettua.
Toiveiden salaatti, lounaskeitto, jäätelöannokset ja virvoittavat juomat.

Kahvi on myös intohimomme. Käytämme suomalaisten pienpaahtimoiden tuorepaahdettuja kahveja, jolloin koko kahvin matka kahvitilalta sinun kuppiisi on tiedossamme. Baristamme kertovat mielellään sinulle kaikesta kahviin liittyvästä innolla lisää. Myös teen suhteen olemme tarkkoja. Jokaiselle teelaadulle vesi on juuri oikean lämpöistä ja haudutusajat minuutin tarkkuudella.

Kesäterassimme ovat avoinna vapusta syyskuulle.


Kaikkia houkutuksia ei tarvitse vastustaa! löydät meidät nyt kolmesta eri osoitteesta!

Houkutus Joensuu

Joensuun Houkutus sijaitsee osoitteessa Torikatu 24. Vain muutama askel Joensuun torilta, kävelykadulta ja kauppakeskus Iso Myystä.

Päivittäin tarjoamme runsasta Houkutus-aamiaista, reilunkokoista ja raikasta toiveiden salaattia sekä runsaan valikoiman erilaisia kylmiä ja kuumia juomia.

Houkutuksen klassikkokakut ovat käsite Joensuussa. Mokkahovi-kakkua on valmistettu täällä jo 34 vuoden ajan ja yhä edelleen se on rakastettu suosikki monissa juhlapöydissä.

Kesällä valmistamme myös toiveiden jäätelöannoksia ja pirtelöitä.

Pikkuruinen terassimme palvelee lämpimien päivien asiakkaitamme toukokuusta syyskuulle.

Houkutus Kuopio

Kuopion Houkutus sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 49, vain kivenheiton päästä Kuopion vilkkaalta kauppatorilta.

Päivittäin tarjolla on runsasta aamiaista, raikasta salaattilounasta sekä erittäin monipuolinen valikoima Houkutuksen klassikkokakkuja sekä muita makeita ja suolaisia herkkuja.

Ammattitaitoiset baristamme valmistavat laadukkaita espressopohjaisia kahveja, kylmiä kahvijuomia, sekä erilaisia raikkaita jäätee-juomia, makusoodia sekä lemonadeja. Jäätelön ystäville meillä on myös ihania toiveiden jäätelöannoksia.

Meillä voit nauttia salaatin tai kakun kanssa myös lasillisen Proseccoa, viiniä tai kylmää olutta tai siideriä.

48 paikkainen terassimme on avoinna aina toukokuulta syyskuulle.

Kuopion Houkutus valittiin alkukesällä 2023 Toptasten Suomen paras kahvila- äänestyksessä Suomen top 10. Kurkkaa uutinen linkistä

https://www.toptaste.fi/artikkeli/suomen-paras-kahvila/Pienen pieni Houkutus Joensuun Kauppahallissa

Upouudessa Joensuun kauppahallissa torin laidalla palvelee uusin Houkutus-perheen kahvila.

Pienen pieni Houkutus tarjoaa päivittäin maistuvan ja runsaan toiveiden salaatti-buffan hieman uudenlaisella twistillä. Salaatti-buffan komponenteista on mahdollista koota myös trendikäs salaattikulho vaikkapa teriyaki-lohella sekä raikkailla ja värikkäillä lisukkeilla.

Tarjolla on tietenkin Houkutuksen klassikkokakut, erikoiskahvit sekä runsas valikoima erilaisia kuumia ja kylmiä juomia.

Suolaisen ja makean nälkään löytyy myös croissant buffa, jossa rapea croissant täytetään toivomusten mukaan joko suolaisena tai makeana versiona. Täytevaihtoehdot vaihtelevat sesongeittain.

Kauppahallin miljöö on upea yhdistelmä perinteistä ja uutta rakentamista. Tunnelma hallissa on hyvin etelä-eurooppalalinen. Tänne kannattaa tulla tutustumaan!

Tervetuloa Houkutuksille!